edirne prefabrik ev modelleri Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Prefabrik evler teknolojisinin bize sunduğu kolaylıklardan olan prefabrik evler hızlı montaj, ekonomik yapılarıyla ön plana çıkıyor. Aynı zamanda depreme dayanıklılık, ısı yalıtım değerlerinin yüksek olması da prefabrik hazır evler tercihini daha da arttırmaktadır.

Firma tarafından dimension mevcut ev ile alakalı olarak üretim şeması ve çizim sunulmaktadır. Tam burada devreye devlet tarafından verilecek ruhsat için gerekli olan çizimler girmektedir. Gittiğiniz mimarlık ofisinde satın alacağınız villa tipi prefabrik ev

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Bu modeller, geniş ailelerin ya da evlerinde misafir ağırlamayı sıkça tercih eden bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, çatı katı terasları ve balkonları ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

website linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı web page üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. çanakkale prefabrik ev modelleri Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri prefabrik ev modelleri kullanılmalıdır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi prefabrik izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

ÇAlright az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Pencere ve Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir şekilde montajı, evin yalıtımını ve güvenliğini sağlar.

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. kırklareli prefabrik ev modelleri İç çanakkale prefabrik ev ve dış boya uygulamalarına varana kadar çOkay sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Report this wiki page